Image default
Drenthe

64-Jarige vrouw met geweld van tas beroofd

Hoogeveen – Op woensdag 21 februari rond 12.30 uur liep een 64-jarige inwoonster van Hoogeveen vanaf de Schutstraat naar een pad achter de woningen aan de Piet Heinstraat. Zij hoorde dat er achter haar iemand aan kwam lopen. Deze persoon haalde haar in en probeerde de tas te stelen die het slachtoffer aan haar schouder droeg.


Toen dit niet lukte werd zij door de dief met een karatetrap tegen haar hoofd geschopt. De 64-jarige viel gewond op straat neer. De dader greep de tas en ging er vandoor in de richting van de Ruyterstraat. Het slachtoffer is geholpen door voorbijgangers die haar om hulp hoorden roepen.  Door de trap tegen haar gezicht liep zij kneuzingen en schaafwonden op.

Een bewakingscamera maakte beelden van de verdachte. Hier is  het gezicht niet te zien maar wel de kleding en postuur.  De verdachte was gekleed in een blauwe winterjas met blauwe capuchon. Aan de rand van de capuchon zat een bontkraag.  Tevens droeg deze persoon een rugzak.

De politie wil graag in contact komen met mensen die de verdachte denken te herkennen of die informatie hebben over deze zaak. De politie is te bereiken via 0900 – 8844 of als u anoniem wilt blijven 0800 – 7000.

Dit kan u ook interesseren:

Verdachten dodelijk geweldsincident Emmen ook verdacht van overval tankstation op dezelfde avond

Vlammenzee verwoest industriepand in Roden

Twee fietsers in botsing in Assen; één gewonde

error: Deze content is beveiligd!