Image default
Drenthe

5-jarige jongen ligt al uren onder puin Coevorden

Coevorden – Het slachtoffer dat in Coevorden al uren onder het puin ligt, is een jongen van vijf jaar oud. De brandweer probeert hem met man en macht uit zijn benarde positie te bevrijden.


Burgemeester Bert Bouwmeester van Coevorden bevestigt dat er inderdaad een jongen van vijf jaar onder het puin ligt. “We leven erg mee met het slachtoffertje dat gevangen ligt onder het puin. We maken ons zorgen om hem”, zegt hij tegen RTL Nieuws. Vanwege het koude weer is er volgens de burgemeester het gevaar van onderkoeling. Er zijn kachels ingezet om ervoor te zorgen dat de jongen warm blijft.

Het pand van grillroom Ali Baba stortte vanmiddag tegen drie uur in. Volgens de brandweer is er een explosie geweest, waarna het pand volledig instortte. Eén persoon is vanmiddag al onder het puin vandaan gehaald. Een specialistisch team van de brandweer is bezig om de jongen onder het puin vandaan te halen.

Update 20.00 uur
De brandweer heeft in Coevorden het 5-jarig jongetje onder het puin, na de explosie in een grillroom in Coevorden, vandaan gehaald. Het slachtoffer is volgens Veiligheidsregio Drenthe in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis overgebracht.

Zie ook; Explosie doet grillroom instorten in Coevorden

Dit kan u ook interesseren:

Voertuig te water in Nieuw Amsterdam; één gewonde

Blikschade bij ongeval op kruising in Een-West

Twee gewonden na ongeval tussen scooterrijder en fietser in Emmen

error: Deze content is beveiligd!