Man (33) uit Harlingen overleden bij ongeval Zwolle

Geplaatst op 7 juli 2024, om 15:05 uur

ZWOLLE – Zondagmorgen is op de A28 bij de afrit Zwolle-Noord een auto van de weg geraakt en over de kop geslagen. Hierbij is de bestuurder, een 33-jarige man uit Harlingen, om het leven gekomen. Dat meldt de politie zondagmiddag.

Het dodelijke slachtoffer werd door de klap uit de auto geslingerd. Hulpdiensten hebben nog geprobeerd het slachtoffer te reanimeren, maar dit mocht niet baten. Een tweede inzittende, een 20-jarige uit Haarlem, is zwaargewond geraakt, maar deze kon zelf uit het wrak klimmen. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een opgeroepen traumahelikopter bleek niet nodig en keerde onverrichter zake terug.

De oorzaak van het ongeluk is nog niet duidelijk. Voor zover bekend waren er geen andere voertuigen bij betrokken. De verkeersongevallenanalyse doet onderzoek. De afrit ligt vol brokstukken en was urenlang afgesloten vanwege hulpverlening en onderzoek.

Foto: NoorderNieuws

Reacties

reacties