Loterijen prijzen in het noorden van het land gevallen

Geplaatst op 1 juli 2024, om 00:00 uur

In Nederland is de Staatsloterij een begrip, deze loterij heeft een geschiedenis die teruggaat tot 1726. Het is de oudste bestaande loterij en biedt mensen kansen om enorme bedragen te kunnen winnen. In juni 2024 was voor de Groningse gemeente Oldambt een feest, de trekking van 10 juni was wel reden om een feestje te vieren.

Zoals bij iedere trekking vielen ook deze trekking weer talloze kleine en grote prijzen, maar de winnaar uit Oldambt was wel een heel gelukkige winnaar. De winnaar van 1 miljoen euro was namelijk een abonneespeler uit deze Groningse gemeente. In de kleine gemeente ging het rond als een lopend vuurtje, waardoor er al snel een vreugde stemming heerste. De winnaar van de 1 miljoen euro wilde graag anoniem blijven maar kon zijn geluk niet op. Aan de woordvoerder van de Staatsloterij heeft die wel laten weten dat het een droom is die uitkomt. Zo’n enorm bedrag winnen bij kansspelen kun je alleen maar van dromen, waren zijn woorden.

Betrouwbare loterij

Betrouwbaarheid en eerlijkheid staan hoog in het vaandel van de Staatsloterij. Onder toezicht van een notaris wordt elke trekking uitgevoerd, wat zorgt voor volledige transparantie en vertrouwen onder de deelnemers. Natuurlijk was de trekking van 10 juni hier ook geen uitzondering op, deze werd ook uitgevoerd met de grootste zorgvuldigheid.

Naast de grote winnaar in de Groningse gemeente Oldambt was er nog een gelukkig winnaar in de regio. Bij Prima Strating in Oldambt werd namelijk een lot verkocht wat goed was voor een prijs van 1.30264,50 euro. De eigenaar van de Primera winkel was dolblij met dat nieuws. Hij vond het geweldig dat iemand een lot had gekocht in zijn winkel, waar zo’n enorme prijs op is gevallen. “Klanten kopen een lot in de hoop iets te winnen, dat het daadwerkelijk gebeurd is natuurlijk fantastisch”.

Winnaar had de 5 voorspelde getallen goed

De winnaar van het winnende lot bij Primera Strating had de vijf voorspelde getallen allemaal goed. Deze winsten waarbij spelers alle getallen goed hebben zijn zeldzaam en komen niet heel veel voor, en geven de overwinning een nog specialer tintje. De winnaar heeft aangegeven dat het een droom was om nog eens een wereldreis te maken, nu kon deze langgekoesterde droom waarheid worden. Dit soort kansen krijgen de meeste mensen maar een keer in hun leven.

Iedere maand heb je de kans om bij de Staatsloterij en scala aan prijzen te winnen, van grote geldbedragen tot luxe vakanties. De prijzenpotten voor de maand juni waren zoals altijd goed gevuld. De trekking van 10 juni heeft wel aangetoond dat het niet uitmaakt waar je woont of waar je je lot koopt, iedereen heeft dezelfde kans om een winnend lot te kopen om een grote prijs te winnen. Of je nu in de grote stad woont of een kleine gemeente.

Belangrijk voor veel goede doelen

De Staatsloterij speelt voor veel mensen een belangrijke rol. De loterij helpt niet alleen om mensen hun dromen uit te laten komen, maar ondersteunt ook tal van goede doelen door een deel van de opbrengst te doneren. Aan verschillende liefdadigheidsinstellingen werd dit jaar al een bedrag gedoneerd, wat de positieve impact van de Staatsloterij op de samenleving onderstreept. De inwoners van Oldambt kunnen hierover meepraten, juni 2024 gaan de geschiedenisboeken in als een maand om nooit meer te vergeten. De prijs van 1 miljoen euro en het lot bij Primera Strating hebben de levens veranderd en in de gemeente een golf van vreugde gebracht. Terwijl de voorbereidingen alweer getroffen worden voor de volgende maand, blijven er ook tal van mensen dromen over hun geluksmoment. De staatsloterij heeft al jaren bewezen en bewijst nog steeds dat je iedere maand kans hebt op een mooie prijs.

Reacties

reacties