Brandweer getrakteerd op haring na brand in stroomkast

Geplaatst op 7 juli 2024, om 19:12 uur

EANJUM – De brandweer van Anjum werd zondagmiddag getrakteerd op haring na een inzet van een brand in een stroomkast op een parkeerplaats langs de H. M. Gerbrandywei bij Eanjum. Omstreeks 17.00 uur werd er rookontwikkeling waargenomen.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse. Bij aankomst bleek de kast door iemand te zijn geopend om de situatie te inspecteren. Uit voorzorg hebben de brandweerlieden de kastdeur weer gesloten in afwachting van een medewerker van netbeheerder Liander, die zorg zou dragen voor het herstel.

Tijdens het wachten op de komst van de Liander medewerker kregen de brandweermensen een haring aangeboden van de snackwagen die tegenover de stroomkast stond.

De eigenaar van de snackwagen kon niks meer met de haring doen omdat de wagen geen stroom weer had. Voor de vrijwillige brandweermensen was er nog voldoende haring op voorraad. Zo konden de brandweerlieden genieten van deze heerlijke traktatie.

Foto: NoorderNieuws

 

Reacties

reacties