Bestelbus vliegt in brand op oprit van woning

Geplaatst op 8 juli 2024, om 06:36 uur

ASSEN – In de nacht van zondag op maandag is rond 2:15 uur brand uitgebroken in een bestelbus.

De brandweer rukte met meerdere voertuigen uit naar de Mr. Groen van Prinstererlaan in Assen. Daar stond op de oprit van een woning een bestelbus in de brand. Bewoners ontdekten de brand en begonnen direct met blussen. Al snel bleek de brand veel te groot te zijn en werd het blussen gestaakt. De brand is begonnen aan de voorzijde van de bestelbus.

Wat de oorzaak van de brand is, wordt onderzocht. De brandweer had de vlammen snel onder controle en kon zo erger voorkomen. De woning en garage raakten niet beschadigd. Van de voorkant van de bestelbus bleef weinig over. Het voertuig kan als verloren worden beschouwd. De politie spreekt met de bewoners en doet onderzoek.

Foto: Danley / NoorderNieuws

 

Reacties

reacties