Bestelbus op z’n kant bij ongeval, brandweer bevrijdt bestuurder

Geplaatst op 3 juli 2024, om 13:08 uur

DRACHTEN – De hulpdiensten zijn woensdagochtend omstreeks 11:25 uur gealarmeerd voor een ongeval op de A7.

Door nog een onbekende oorzaak raakte een bestuurder van een bestelbus met aanhanger de macht over het stuur kwijt en belandde op zijn zijkant in de berm. Door het incident werd één rijbaan in de richting van Heerenveen afgesloten voor het overige verkeer.

De brandweer is ter plaatse om de bestuurder uit zijn benarde positie te bevrijden. De bestuurder is na een enige tijd uit zijn benarde positie bevrijd en overgedragen aan het ambulancepersoneel en vervolgens met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Tijdens het incident was de N31 in de richting van Heerenveen afgesloten voor het overige verkeer en moesten omrijden. De politie is ter plaatse om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: SRFotografie

Reacties

reacties