Auto botst tegen twee geparkeerde voertuigen: 1 auto komt tot stilstand tegen gevel

Geplaatst op 10 juli 2024, om 13:05 uur

ARUM – Woensdagochtend zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Sytzamaweg.

Door nog een onbekende oorzaak kwam de bestuurder van de auto in botsing tegen twee geparkeerde auto’s. Door de enorme klap vloog de geparkeerde auto’s enkele meters verder en kwam tot stilstand tegen de gevel. Een ambulance is ter plaatse gekomen en heeft de bestuurder en de bijrijder gecontroleerd op letsel. Zover bekend raakte niemand gewond bij het ongeval. Na de controle werd een 38- jarige en een 40-jarige man uit de gemeente Harlingen aangehouden. Ze werden aangehouden omdat ze niet wilden vertellen wie er op het moment van de aanrijding achter het stuur zat. Bij de aanrijding raakte de gevel van de woning licht beschadigd.

De verkeersongevallen analyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Tijdens het onderzoek was de volledige Sytzamaweg afgesloten voor het overige verkeer.

Foto’s: SRFotografie

Reacties

reacties