Auto belandt op de kop na ongeval

Geplaatst op 11 juli 2024, om 14:17 uur

NORG – Bij een ongeval op het Oosteind in Norg is donderdag een auto over de kop geslagen.

Het ongeluk vond plaats rond 13:20 uur. Brandweer, politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse, en een traumahelikopter landde voor extra ondersteuning. De bestuurder zat bekneld in het voertuig na eerst een lantaarnpaal te hebben geraakt. De auto kwam tussen andere voertuigen terecht, wat het moeilijk maakte voor de brandweer om de bestuurder te bevrijden. De brandweer van Norg en Haulerwijk waren aanwezig. Uiteindelijk slaagde de brandweer erin de bestuurder uit de auto te halen, waarna hij in een ambulance werd geplaatst.

Er zijn zichtschermen geplaatst om het incident af te schermen.

Foto’s: Danley/NoorderNieuws

Reacties

reacties