Verdachte aangehouden na steekincident , slachtoffer lichtgewond

Geplaatst op 15 mei 2024, om 21:06 uur

GRONINGEN – De politie heeft op dinsdagavond een verdachte aangehouden na een steekincident aan de Surinamestraat in Groningen. Bij het steekincident raakte één persoon gewond.

Omstreeks 18:00 uur kwam er een melding binnen van een conflict aan de Surinamestraat, waarop agenten ter plaatse zijn gegaan. Aan de Oosterhamriklaan troffen agenten vervolgens twee personen aan die voldeden aan het signalement van ruziënde personen. Eén van de personen had verwondingen opgelopen. Uit onderzoek bleek dat er sprake is geweest van een steekincident.

Het slachtoffer is een 43-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Hij raakte lichtgewond. De politie heeft een 33-jarige man uit Groningen als verdachte aangehouden. Er is vervolgens met meerdere getuigen gesproken en er zijn ook beelden bekeken. Daarnaast is er sporenonderzoek verricht. De verdere toedracht van het steekincident wordt onderzocht.

Reacties

reacties