Twee ongevallen op N34 weg afgesloten

Geplaatst op 21 mei 2024, om 11:27 uur

GIETEN – Het eerste ongeluk vond plaats tussen de afslagen Gasselte en Gieten. Door een aanrijding tussen een vrachtwagen en twee auto’s stond het verkeer tijdens de ochtendspits volledig stil. Een gewonde is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De vrachtwagenchauffeur merkte de file te laat op en botste vervolgens op een Audi, die daardoor lichtjes tegen zijn voorganger aanreed. De N34 was tijdelijk afgesloten voor verkeer. Na een uur werd de N34 weer vrijgegeven.

Even later gebeurde er opnieuw een ongeluk bij het verkeersplein Gieten N33/N34. Een auto en een vrachtwagen botsten op elkaar, waarbij de bestuurder van de auto voor controle naar het ziekenhuis is gebracht. Ook hier was sprake van een kop-staartbotsing.

Foto’s: Van Oost Media
Reacties

reacties