Twee gewonden bij ernstige botsing tussen auto en tractor

Geplaatst op 11 mei 2024, om 14:17 uur

GORREDIJK – Zaterdagmiddag rond 13:25 uur heeft er een botsing plaatsgevonden op de Hegedyk in Gorredijk tussen een auto en een tractor. De tractor kwam van het land en wilde de weg oversteken naar een boerderij, waarbij de bestuurder vermoedelijk de naderende auto over het hoofd zag. De automobilist kon een botsing niet meer vermijden en reed tegen de silagewagen aan.

Brandweer en een Mobiel Medisch Team waren snel ter plaatse om eerste hulp te bieden. De bijrijder kon zelf uit de auto komen en werd door ambulancepersoneel opgevangen. De bestuurder werd na enige tijd bevrijd en eveneens aan de zorg van ambulancepersoneel overgedragen.

Het ongeval zorgde ervoor dat de Hegedyk volledig werd afgesloten voor verkeer. De verkeersongevallenafdeling van de politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van het ongeval. Beide inzittenden van de auto zijn met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Foto’s: SR Fotografie

Reacties

reacties