Speeltuin en garagedeur beklad, politie doet onderzoek

Geplaatst op 8 mei 2024, om 12:00 uur

DELFZIJL – In Delfzijl-Noord zijn afgelopen nacht diverse speeltoestellen van speeltuin de Doorgang en een garagedeur van een woning aan de Juisterrif beklad met graffiti. Op de speeltoestellen waren de woorden “Sukkel”, “idioten” en “kanker” te lezen, terwijl op de garagedeur het woord “idioot” geschreven stond.

De speeltuin, beheerd door een groep buurtbewoners, is opgezet om regelmatig leuke activiteiten voor kinderen uit de wijk te organiseren. De stichting die verantwoordelijk is voor de speeltuin hoopt dat buurtbewoners mogelijk meer informatie hebben of over camerabeelden beschikken die kunnen helpen bij het identificeren van de dader(s).

Deze bekladdingen komen in een periode waarin er in Delfzijl-Noord regelmatig objecten en auto’s worden beklad met graffiti. Recentelijk werd nog een auto aan de Eemsweg beklad, terwijl eerder auto’s, garagedeuren en muren werden besmeurd in de omgeving van de Uitwierderweg.

Foto’s: NoorderNieuws

Reacties

reacties