Man zwaargewond na mishandeling, politie zoekt getuigen

Geplaatst op 18 mei 2024, om 14:05 uur

HARLINGEN – Een 39-jarige man werd in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 00:00 uur zwaar mishandeld aan de Dokkade in Harlingen. De man is ernstig gewond naar het ziekenhuis gebracht. Een tweede persoon raakte lichter gewond. Hij is 25 jaar. De politie doet nader onderzoek en komt graag in contact met getuigen en mensen die mogelijk camerabeelden hebben.

Eerder die nacht vond er in Harlingen, naar wat agenten nu weten, een woordenwisseling plaats tussen meerdere personen. Dit resulteerde uiteindelijk in het incident bij een van de aangemeerde boten aan de Dokkade. Bij dit incident zou onder andere een groep van zes tot acht jongeren betrokken zijn.

Veel van wat er precies heeft plaatsgevonden, wat en waar de exacte aanleiding was en hoeveel personen erbij betrokken waren, is momenteel nog onduidelijk.

Getuigen

Het onderzoeksteam is dringend op zoek naar getuigen. Heb je meer informatie over de mishandeling of over de mogelijke verdachten? Neem dan contact op met 0900-8844. Anoniem melden kan ook via M. 0800-7000. Ook camerabeelden uit de omgeving van of op de Dokkade kunnen van grote waarde zijn voor het onderzoek.

Reacties

reacties