Grote drukte op het stand van Delfzijl tijdens het Dijkfeest

Geplaatst op 20 mei 2024, om 21:22 uur

DELFZIJL – Het strandfeest op tweede pinksterdag in Delfzijl is traditioneel het hoogtepunt van de pinksterfeesten. Tijdens de 148e editie van de pinksterfeesten in Delfzijl stonden diverse grote artiesten op het podium die de bezoekers, die in grote getalen naar het strand waren gekomen de gehele middag vermaakten.

In tegenstelling tot vorig jaar was het strandfeest zonovergoten. Al leken de weersvoorspellingen slecht aan het begin van de dag, maar de weergoden waren de organisatie goed gezind en op een paar druppels na bleef het prachtig weer en daardoor lang druk op het stand. De organisatie van de Pinksterfeesten, Koninklijke Zeil- en Roeivereniging “Neptunus”, spreekt van een van de drukste edities in jaren.

De publiekstrekkers dit jaar waren Marco Schuitmaker, Frans Bauer, Papa di Grazi uitermate populair onder de jeugd en brommers kiek’n met Boer Harm en de Party Animals.

Foto’s: Richard Degenhart / NoorderNieuws

Reacties

reacties