Meerdere gewonden na ongeval tussen auto en lijnbus

Geplaatst op 5 april 2024, om 16:55 uur

UBBENA – Op vrijdagmiddag heeft zich een botsing voorgedaan in Ubbena, waarbij een lijnbus van Qliner en een personenauto betrokken waren. Dit incident vond plaats op het kruispunt van de Asserstraat en de Oudemolenseweg. Als gevolg van het ongeluk is de Asserstraat, die Assen en Vries verbindt, volledig geblokkeerd. Hulpdiensten, waaronder politie, brandweer en meerdere ambulanceteams, zijn ter plaatse gekomen, evenals het Mobiel Medisch Team per traumahelikopter.

De inzittenden van de auto zijn in hun voertuig vast komen te zitten en worden door de brandweer bevrijd. De schade op de locatie van het ongeval is aanzienlijk. Het exacte aantal gewonden is op dit moment nog niet bekend. Er geen gewonden gevallen onder de buspassagiers.

Het eerste slachtoffer, een vrouw, is inmiddels per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Een tweede slachtoffer, een man, is ernstig gewond geraakt. De hulpdiensten hebben geruime tijd gewerkt om hem op straat te stabiliseren. Hij wordt nu, onder begeleiding van het Mobiel Medisch Team, per ambulance overgebracht.

Foto’s: Van Oost Media

Reacties

reacties