Update: Automobilist (41) botst tegen boom door modder op weg, veroorzaker aangehouden

Geplaatst op 12 maart 2024, om 17:21 uur

URETERP – Dinsdagmiddag zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ernstig ongeval op het Selmien-West.

De brandweer van Beetsterzwaag, Drachten en Ureterp zijn ter plaatse voor eerste hulp. De brandweer heeft het slachtoffer uit de auto weten te halen en over gedragen aan het ambulancepersoneel. Door nog een onbekende oorzaak is een bestelbus tegen een boom gebotst.

De volledige Selmien-West werd afgesloten voor het overige verkeer. Uit onderzoek is gebleken dat het ongeval is gebeurd vanwege modder op het wegdek, dit is veroorzaakt door een landbouwvoertuig. De 29-jarige bestuurder van het landbouwvoertuig is door de politie aangehouden.

Foto’s: SRFotografie en EK Graphics

Reacties

reacties