Politie waarschuwt voor reeks auto-inbraken in Groningen

Geplaatst op 7 maart 2024, om 17:05 uur

GRONINGEN – Wanneer je de eigenaar bent van een VW-Up, Skoda Citigo of Seat Mii let dan even goed op. De politie Noord-Nederland ziet een toename van het aantal auto-inbraken in dit type auto’s. Er zijn in de stad Groningen de afgelopen dagen tientallen inbraken geweest.

De inbraken hebben plaatsgevonden in de wijken Vinkhuizen, Paddepoel, Oranjewijk en de Zeeheldenbuurt. Het valt op omdat het om tientallen inbraken gaat. De inbrekers hebben het gemunt op navigatiesystemen/boordcomputers in de VW-Up, Skoda Citigo en Seat Mii. We doen onderzoek naar de inbraken.

Niet alleen in de stad Groningen
De afgelopen weken hebben er vergelijkbare inbraken plaatsgevonden in Hoogezand, Haren, Roden, Zuidlaren en Assen. Bij deze inbraken zijn ook navigatiesystemen/boordcomputers buitgemaakt.

 

 

Reacties

reacties