Melding steekincident, politie treft brand in woning en twee gewonde bewoners

Geplaatst op 30 maart 2024, om 11:09 uur

VEENDAM – In de nacht van vrijdag op zaterdag ontving de meldkamer een melding van een steekincident aan de Van Beresteijnstraat in Veendam.

Toen de hulpdiensten rond 00:50 uur arriveerden, ontdekten ze dat er ook een brand woedde in de woning. De straat werd afgezet en omliggende woningen werden uit voorzorg geëvacueerd. Alle hulpdiensten waren aanwezig. In de woning troffen de hulpdiensten een man en een vrouw aan, voor wie medische hulp werd gestart. Het Mobiel Medisch Team (MMT) kwam ter plaatse om te assisteren. De vrouw werd naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling, terwijl de man ter plaatse kon worden behandeld. Aan de achterkant van het huis was veel rook en waren er vlammen te zien, aldus de brandweer. Ook waren er een hond en twee katten in het huis aanwezig, waarvoor de dierenambulance werd ingeschakeld. De toestand van de dieren is niet bekend. De bewoners worden bijgestaan ​​bij de schadeafhandeling, maar hun huidige toestand is onbekend.

De politie is direct een onderzoek gestart naar de exacte toedracht van de gebeurtenissen. Vandaag zal onder andere de Forensische Opsporing de locatie onderzoeken.

Foto’s: Venema Media

Reacties

reacties