Man aangehouden na mogelijk steekincident

Geplaatst op 26 maart 2024, om 10:02 uur

LEEUWARDEN – Maandagavond heeft naar alle waarschijnlijkheid een steekincident plaatsgevonden aan de Oostergoweg in Leeuwarden. Een persoon raakte hierbij gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. Kort na het incident kon de politie één persoon aanhouden op verdenking van betrokkenheid.

Omstreeks 19:43 uur ontving de politie een melding van een mogelijk steekincident, waarbij een 44-jarige man uit Leeuwarden gewond raakte. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Direct na het incident is de politie een onderzoek gestart om de exacte toedracht te achterhalen. Het is nog niet volledig duidelijk of er daadwerkelijk sprake was van een steekincident. Iets na 20:00 uur is één persoon aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het voorval. Deze 37-jarige man uit Leeuwarden zit momenteel vast en zal worden ondervraagd.

Forensische experts hebben ter plaatse sporenonderzoek verricht, en de politie is bezig met het horen van getuigen en het analyseren van camerabeelden uit de omgeving.

Reacties

reacties