Grote hoeveelheid drugs aangetroffen in woning

Geplaatst op 21 maart 2024, om 15:10 uur

ZWARTEMEER – In een woning aan De Doorlaat in Zwartemeer is op maandag 18 maart een grote hoeveelheid drugs aangetroffen. De politie heeft een 51-jarige man uit Zwartemeer aangehouden.

Agenten kwamen af op een melding van een dreigende situatie aan De Doorlaat. Ter plaatse werd gesproken met betrokkenen. Tijdens het gesprek met één van de betrokkenen zagen agenten drugs liggen in de woning.

Drugsvangst
Bij nader onderzoek in de woning bleek er een grote hoeveelheid drugs aanwezig te zijn en daarnaast ook materiaal om drugs te verpakken en te verspreiden. Er is onder andere 10 kilo henneptoppen, 5 kilo speed, 1 kilo hasj, 11.000 xtc-pillen, bijna 100 gram cocaïne en chrystal meth aangetroffen. De politie heeft de spullen in beslag genomen.

 

Reacties

reacties