Automobilist (24) aangehouden na achtervolging

Geplaatst op 27 maart 2024, om 13:06 uur

APPINGENDAM – Woensdagochtend heeft de politie een 24-jarige uit Appingedam man aangehouden na een achtervolging door Appingedam. De achtervolging ontstond toen agenten de man zagen rijden op de N360 bij Appingedam en vermoedden dat er mogelijk iemand zonder geldig rijbewijs in het voertuig zat. Nadat de automobilist een stopteken kreeg, besloot hij ervandoor te gaan. Dit leidde tot een achtervolging waarbij meerdere verkeersovertredingen werden begaan.

De achtervolging eindigde aan de Abel Eppensstraat, waar de bestuurder kon worden aangehouden. De man is vervolgens overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Uit onderzoek bleek dat dit de vijfde keer was dat de man reed met een ongeldig verklaard rijbewijs. De politie heeft de auto in beslag genomen.

Foto: NoorderNieuws

 

 

Reacties

reacties