Bestelbus rijdt van talud en botst tegen boom

Geplaatst op 25 februari 2024, om 09:51 uur

AALDEN – Op de N381 tussen Emmen en Drachten heeft zich een ernstig verkeersongeval voorgedaan, waarbij de chauffeur van een bestelwagen ernstig gewond is geraakt.

Het ongeval vond plaats net na 08:00 uur nabij Aalden. De bestuurder verloor om een nog onbekende reden de controle over het voertuig, ging van een talud af, en eindigde tegen een boom langs de Paardelandsdrift. Hulpdiensten, waaronder politie, brandweer, ambulancedienst en een traumahelikopter, zijn ingezet voor de hulpvelening.

Er is aanzienlijke schade aangericht, waarbij het motorblok van de bestelwagen door de impact uit het chassis is geworpen. De precieze toedracht van het ongeval is nog onduidelijk en wordt door de politie onderzocht. Vanwege de lopende hulpverlenings- en onderzoeksactiviteiten is één rijstrook van de N381 momenteel afgesloten. Het is nog onduidelijk hoe lang deze situatie zal aanhouden.

Reacties

reacties