Auto vat vlam tijdens het rijden in Assen, bestuurder komt met de schrik vrij

Geplaatst op 13 februari 2024, om 19:14 uur

ASSEN – Een ritje om niet snel te vergeten voor de bestuurder van een Volkswagen-busje in Assen. Op de Industrieweg merkte hij vanmiddag plotseling rook op die uit zijn auto kwam. Dit bleek een slecht voorteken te zijn, want even later stond de auto in lichterlaaie.

De bestuurder had zijn auto al bij een bushalte geparkeerd en kon op tijd uitstappen voordat de vlammen uit zijn voertuig sloegen. Hij heeft nog geprobeerd om wat spullen uit de auto te halen, maar moest al snel toezien hoe zijn auto in vlammen opging. Gelukkig raakte de bestuurder zelf niet gewond.

De weg moest tijdelijk worden afgesloten voor verkeer, omdat de brandweer ter plaatse moest komen om de brand te blussen.

Foto’s: Persbureau Drenthe


Reacties

reacties