Auto belandt naast afrit in sloot, bestuurder met schrik vrij

Geplaatst op 14 februari 2024, om 19:15 uur

WOLVEGA – De bestuurder van een personenauto is woensdag aan het einde van de middag met de schrik vrijgekomen na een eenzijdig ongeluk.

De hulpdiensten werden rond kwart over vijf gealarmeerd voor het ongeluk op de afrit van de A32. De bestuurder nam de afrit naar Wolvega en gleed in een flauwe bocht van de weg en eindigde in een greppel.

Een politie eenheid kwam ter plaatse. De bestuurder raakte niet gewond. De regenval is vermoedelijk de oorzaak van de slippartij. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen en heeft de auto uit de greppel gehaald. De bestuurder heeft zelf iets geregeld om de auto af te slepen.

Bij slecht weer gaat het vaker mis op deze afrit. Wanneer het wegdek nat is glijden er geregeld auto’s de greppel in.

Foto’s: 112Stellingwerf

Reacties

reacties