Bedrijfsauto en auto botsen op kruising

Geplaatst op 30 januari 2024, om 18:47 uur

DOEZUM – Een bedrijfsauto en een personenauto zijn dinsdagmiddag met elkaar in botsing gekomen op de kruising van de Harkereed en de Ipo Haaimaweg in Doezum.

De personenauto kwam tot stilstand in een heg, terwijl de bedrijfsauto tegen de gecrashte auto tot stilstand kwam. Verschillende hulpdiensten, waaronder de brandweer, twee ambulances en een traumahelikopter, waren ter plaatse om assistentie te verlenen. De bestuurder van de personenauto is door de hulpdiensten bevrijd en later overgebracht naar een ziekenhuis, waarbij een arts van het MMT meeging in de ambulance.

Als gevolg van het ongeval en het sporenonderzoek door de Forensische Opsporingsdienst (FOV) was de kruising geruime tijd afgesloten voor het verkeer. Een bergingsbedrijf heeft de zwaar beschadigde voertuigen afgesleept.

Foto’s: SR Fotografie

 

Reacties

reacties