Zeer grote brand nadat autobrand overslaat op bedrijfspand

Geplaatst op 30 december 2023, om 08:53 uur

GRONINGEN – Vannacht heeft een autobrand op de Tallinnweg in Groningen een nabijgelegen bedrijfspand in de as gelegd.

Het pand is bijna volledig verwoest. De brandweer arriveerde rond 01.30 uur en zette meerdere blusvoertuigen en twee hoogwerkers in om het vuur op het bedrijventerrein Euvelgunne te bestrijden. Hoewel een deel van het aangrenzende bedrijfspand verloren ging, wist de brandweer verdere schade te beperken. Dit pand liep echter rook- en waterschade op. De brandweer had de situatie rond 06.00 uur onder controle, maar het nablussen kan nog enkele uren in beslag nemen.

Inwoners in de omgeving kunnen mogelijk nog hinder ondervinden van de rookontwikkeling.

Foto’s: Venema Media

Reacties

reacties