Politie onderzoekt overval in Coevorden

Geplaatst op 4 december 2023, om 15:12 uur

COEVORDEN – Een winkel aan de Bentheimerstraat in Coevorden is vrijdagmiddag overvallen. Een persoon heeft daar met dreiging van een mes een geldbedrag geëist. Niemand raakte gewond. De politie is op zoek naar de verdachte. Er is nog niemand aangehouden.

In de middag van vrijdag 1 december is rond 16:00 uur een winkel aan de Bentheimerstraat overvallen. Hierbij heeft de verdachte een geldbedrag buit gemaakt. Na de overval is de verdachte in de richting van de Bentheimerbrug vertrokken.

Signalement
De verdachte wordt omschreven als een man met lichte huidskleur van rond de 30 tot 35 jaar oud. De man is mogelijk 1.75- 1.85 meter lang en droeg een zwarte jas en zwart met grijze handschoenen. Ook droeg de verdachte een blauwe spijkerbroek met daaronder gympen.

Reacties

reacties