Herhaalde incidenten op afrit A7: Auto raakt van de weg

Geplaatst op 26 december 2023, om 21:41 uur

HOOGEZAND – Dinsdagavond vond er opnieuw een incident plaats op de afrit van de A7 bij Hoogezand, waarbij een auto van de weg raakte. Dit markeert de vijfde keer in enkele weken dat een voertuig van de weg is geraakt op deze afrit.

De automobilist kwam uit de richting van Zuidbroek en botste tegen twee bomen nadat hij van de weg was geraakt. Een van de inzittenden is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie en Rijkswaterstaat hadden de afrit tijdelijk afgesloten, een bergingsbedrijf heeft de zwaar beschadigde auto weggesleept.

De exacte oorzaak van deze incidenten op de afrit van de A7 is niet bekend. Er zijn meldingen geweest over het ontbreken van wegmarkeringen en de staat van het wegdek, met vermoedens van vernieuwing of glad asfalt. Rijkswaterstaat was niet bereikbaar voor commentaar.

Foto’s: Venema Media

Reacties

reacties