Gewapende man overvalt Kruidvat; politie zoekt verdachte op scooter

Geplaatst op 30 december 2023, om 08:21 uur

HOOGEZAND – Een filiaal van de Kruidvat aan de Meint Veningastraat in Hoogezand is vrijdagavond overvallen. Kort voor sluitingstijd is een bewapende man het filiaal binnengedrongen. Hij is met een onbekend geldbedrag gevlucht op een scooter.

De man is gevlucht in de richting van de Action. De politie heeft camerabeelden bekeken en een aangifte opgenomen. Ook bij een naastgelegen winkel zijn camerabeelden ingezien door de politie. De medewerkers van de Kruidvat zijn ‘aangeslagen maar ongedeerd’.

Signalement verdachte

Volgens een melding van Burgernet gaat het om een zeer donker getinte man van 35 tot 40 jaar oud. De man was fors, 1.75m en droeg een grijs petje, een grijze hoodie met zwart Nike logo, een donkere broek en grijze niks sneakers met blauw logo. Verder had de man een bigshopper van Action bij zich.

Foto’s: Venema Media

 

Reacties

reacties