De politie onderzoekt steekincident in Groningen

Geplaatst op 29 december 2023, om 13:35 uur

GRONINGEN – In de nacht van donderdag 28 december op vrijdag 29 december hebben we omstreeks 02:30 uur een melding ontvangen van een steekincident aan de Siersteenlaan in Groningen. Hierbij is een 44-jarige man uit Groningen gewond geraakt. Het slachtoffer was op dat moment op eigen initiatief onderweg naar het ziekenhuis.

Ter plaatse start de politie direct een onderzoek. Er is onder meer met meerdere getuigen gesproken en sporenonderzoek verricht. Uit de eerste onderzoeksresultaten blijkt dat er een vechtpartij op straat was tussen het slachtoffer en meerdere personen. De vechtpartij zou rond 02:00 uur hebben plaatsgevonden. Het slachtoffer is daarbij ook gestoken.

Het onderzoek gaat verder met onder meer forensisch onderzoek en het opvragen en uitkijken van camerabeelden.

Reacties

reacties