Auto rijdt water in, bestuurder kan net optijd ontsnappen

Geplaatst op 18 december 2023, om 10:51 uur

STIELTJESKANAAL – Op het kruispunt Stieltjeskanaal/Ossehaarseweg in Stieltjeskanaal heeft een eenzijdig ongeval plaatsgevonden waarbij de bestuurder de controle over zijn auto verloor. De auto rolde richting het water, maar de bestuurder wist op het laatste moment te ontsnappen voordat het voertuig in het water terechtkwam.

De politie kwam snel ter plaatse, en ze hebben de sleepdienst en de gemeente Coevorden gealarmeerd. De gemeente Coevorden heeft de weg vanaf het kruispunt tot 3 km verderop afgesloten.

Korte tijd later arriveerde de sleepdienst, zocht met twee eigen duikers naar de auto en vond hem snel in het water. Na drie uur werd de auto uiteindelijk met een kraan uit het water getild en kon de weg weer worden vrijgegeven.

Foto’s: FlashDR


Reacties

reacties