Politie verricht aanhoudingen na winkeloverval

Geplaatst op 15 november 2023, om 11:02 uur

STAVOREN – Dinsdagavond vond er een overval plaats op een winkelpand aan De Bleeck. Agenten hielden op omstreeks 18:45 uur een 21-jarige man uit Assen en een 18-jarige man uit de gemeente Sûdwest-Fryslân aan op het station in Stavoren. De mannen werden aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de overval.

Rond 18:30 komt er een melding binnen dat een persoon met een mes een hoeveelheid geld had buitgemaakt bij een supermarkt. Doordat er een duidelijk signalement werd afgegeven, werden er aan de Stationsstraat kort daarna twee mannen staande gehouden. Eén van hen voldeed aan het signalement van de overvaller. Hij werd aangehouden. De tweede man beledigde de agenten. Ook hij werd aangehouden.

Beide mannen zitten nog vast en worden verhoord.

Reacties

reacties