N34 bij Anloo geruime tijd dicht na ongeval

Geplaatst op 22 november 2023, om 17:23 uur

ANLOO – Op woensdagmiddag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de N34 ter hoogte van Anloo. Een 37-jarige vrouw uit Groningen raakte gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. Het jongetje dat bij haar in de auto zat, en de bestuurder van de andere auto liepen geen verwondingen op.

Bij het ongeval waren twee voertuigen betrokken. Eén voertuig kwam tot stilstand op de weg, terwijl de ander in een greppel belandde. Hulpdiensten, waaronder ambulances, een traumahelikopter en de brandweer van Annen, waren ter plaatse.

De weg, waar zich brokstukken bevonden, werd afgesloten tussen Gieten en Anloo. De politie voert onderzoek uit naar de oorzaak van het ongeval. De N34 was gedurende geruime tijd op dat gedeelte afgesloten. Berger Hamstra heeft beide voertuigen geborgen.

Foto’s: Van Oost Media

 

Reacties

reacties