Twee gewonden bij ongeval in Britsum

Geplaatst op 11 oktober 2023, om 13:52 uur

BRITSWERT – Op woensdagmiddag vond er een verkeersongeval plaats op de T-splitsing bij de Kleasterdyk in Britswert , waarbij twee voertuigen met elkaar in aanraking kwamen.

Een busje en een personenauto botsten vermoedelijk als gevolg van een voorrangsfout met elkaar. De hulpdiensten, waaronder de brandweer van Mantgum, werden gealarmeerd vanwege de mogelijkheid van beknelling. Beide bestuurders zijn door het ambulancepersoneel opgevangen en met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. Een van de bestuurders werd met spoed behandeld en eveneens overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie is ter plaatse om onderzoek te verrichten naar de oorzaak van het ongeval. De brandweer heeft de voertuigen veiliggesteld, en een bergingsdienst is aanwezig om de beschadigde auto’s te bergen.

Foto’s: SR Fotografie

Reacties

reacties