Meerdere grote controles bij autobedrijven

Geplaatst op 31 oktober 2023, om 14:53 uur

WINSCHOTEN – In samenwerking met de RDW, de Douane, de Milieudienst en handhaving en politie heeft de gemeente Oldambt dinsdag controles uitgevoerd bij meerdere autobedrijven.

Deze controles vonden plaats bij bedrijven op de Industrieweg (1x) en de J.D. Van der Veenstraat (2x) in Winschoten, evenals een bedrijf aan de Eexterweg in Scheemda. Medewerkers van de RDW hebben alle aanwezige voertuigen op deze locaties geïnspecteerd. De gemeente, samen met handhaving en de Milieudienst, heeft vergunningen van de betrokken bedrijven onderzocht. De Douane heeft met behulp van een hond alle panden doorzocht, maar er zijn geen bijzondere vondsten gemeld.

De politie was aanwezig uit voorzorg, maar hoefde niet in actie te komen. Er zijn geen overtredingen vastgesteld bij de bedrijven die zijn gecontroleerd.

Foto’s: Venema Media

Reacties

reacties