Bestuurder verliest controle over het stuur, auto botst tegen verkeerszuil

Geplaatst op 17 oktober 2023, om 09:33 uur

GIETEN – Op dinsdagochtend om 07:50 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Oelenboom in Gieten.

De bestuurder van een Volkswagen Caddy, die vanaf de N34 kwam, verloor om nog onbekende redenen de controle over het stuur. Hierdoor belandde de auto aan de rechterzijde van de weg, vloog over de middenstrook en kwam tot stilstand tegen een verkeerszuil aan de linkerzijde van de berm. Na het ongeluk werd de bestuurder gecontroleerd door ambulancepersoneel en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. De ernst van de verwondingen is niet bekend.

Om het verkeer weer veilig te kunnen laten doorstromen, werd de beschadigde auto weggesleept. De exacte oorzaak van het ongeval wordt momenteel onderzocht door de relevante autoriteiten.

Foto’s: Van Oost Media

Reacties

reacties