Auto belandt in sloot bij ongeval met lijnbus

Geplaatst op 4 oktober 2023, om 11:01 uur

DE PUNT – Rond 09.35 uur op woensdagochtend werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een verkeersongeval bij de toerit van de A28 richting Assen bij De Punt. Het betrof een botsing tussen een lijnbus en een personenauto. Verscheidene hulpdiensten, waaronder de brandweer werd opgeroepen.

Als gevolg van het ongeval belandde de personenauto in een sloot. Meerdere ambulances en politievoertuigen werden eveneens ter plaatse gestuurd. De brandweer moest een persoon uit de auto bevrijden, die vervolgens werd overgedragen aan het ambulancepersoneel. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Het is onbekend of er gewonden zijn gevallen in de bus. Wel wordt vervangend vervoer geregeld voor de gestrande passagiers.

De weg is afgesloten voor doorgaand verkeer en er is een omleiding ingesteld. De exacte oorzaak van het ongeval zal worden onderzocht.

Foto’s: Van Oost Media/ Venema Media

 

Reacties

reacties