Verdachten en getuigen steekincident gezocht

Geplaatst op 2 september 2023, om 18:50 uur

LEEUWARDEN – Vrijdagavond rond 21:55 uur kregen agenten de melding dat er iemand in de Franklinstraat in Leeuwarden gewond was geraakt bij een steekincident. De ambulance vervoerde de man naar het ziekenhuis. De politie is op zoek naar twee mannen.

Na het incident is er meteen een onderzoek ingesteld. Zo spreken we onder andere met getuigen en doen we buurt- en sporenonderzoek.

Signalement

De politie is op zoek naar twee mannen die beiden op de fiets waren. De ene persoon had een witte gelaatskleur, slank postuur en was tussen de 1,80 en 1,90. Hij was tussen de 30 en 40 jaar en had kort donkerblond haar. De andere persoon had hetzelfde signalement alleen droeg hij een capuchon dus de haarkleur is onbekend.

Reacties

reacties