Veel schade door woningbrand, politie onderzoekt oorzaak

Geplaatst op 10 september 2023, om 08:58 uur

GIETEN – Voor de derde opeenvolgende nacht was het raak voor de brandweer van Gieten en Annen.

De piepers gingen om 02.50 uur af in de nacht van zaterdag op zondag. Een huis aan de Dambeern in Gieten raakte afgelopen nacht beschadigd door brand. Bewoners werden wakker van de brand en zagen een rode gloed. Ze konden tijdig de woning verlaten.

De vlammen sloegen deels naar binnen en richtten daardoor de nodige schade aan. De bewoners kon zelf uit het huis komen en raakte niet gewond.

Verschillende brandweerkorpsen kwamen ter plaatse o.a. uit Annen, Borger en Gasselternijveen om de brand te blussen. De oorzaak van de brand wordt nog onderzocht, daarbij wordt rekening gehouden met brandstichting.

Foto’s: Persbureau Drenthe

Reacties

reacties