UPDATE: 14 gewonden bij frontale aanrijding tussen bus en taxi

Geplaatst op 26 september 2023, om 15:12 uur

BERLTSUM – Op de Westergoawei (N383) bij Berltsum heeft dinsdagmiddag een frontale botsing plaatsgevonden tussen een taxibus en een lijnbus. Veertien mensen, waaronder enkele kinderen, raakten gewond.

Het taxibusje belandde door de botsing in de berm, terwijl de voorkant van de lijnbus aanzienlijke schade opliep. Hulpdiensten plaatsten schermen rondom het ongeval. In de lijnbus raakten elf mensen gewond, terwijl het busje drie gewonden telde, waaronder de chauffeur en twee kinderen, allen met ernstige verwondingen. Vier personen liepen ernstige verwondingen op bij het incident. Enkele slachtoffers zijn overgebracht naar verschillende ziekenhuizen in de regio.

De weg was geruime tijd in beide richtingen afgesloten.

Foto’s: AS Media


Reacties

reacties