Politie onderzoekt steekincident omgeving Roptastate Leeuwarden

Geplaatst op 23 september 2023, om 16:23 uur

LEEUWARDEN – In de nacht van vrijdag op zaterdag komt er omstreeks 01:00 uur een melding binnen van een steekincident in Leeuwarden. Een 54-jarige inwoner van de stad is gewond geraakt. De politie is een onderzoek gestart naar wat er precies gebeurd is.

Het lukte het slachtoffer zelf om zelf het alarmnummer te bellen. Meerdere politie-eenheden en ambulance gaan direct ter plaatse. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd om behandeld te worden aan zijn verwondingen.

Incident mogelijk eerder op de avond
Politieonderzoek moet uitwijzen wat er precies is gebeurd. Het slachtoffer zou door een persoon belaagd zijn in de omgeving van de Humaldastate en de Roptastate. De verdachte zou op de fiets zijn vertrokken in de richting van Kalverdijkje. Het is mogelijk dat het incident eerder plaatsvond, in de late uren van vrijdagavond.

Reacties

reacties