Ongeluk op afrit van A32 bij Oldeholtwolde

Geplaatst op 1 september 2023, om 22:04 uur

OLDEHOLTWOLDE – Twee personenauto’s zijn vrijdagavond met elkaar gebotst op de afrit van de A32.

Het ongeluk gebeurde rond half acht op afrit 9 – Ter Idzard, uit de richting van Wolvega. Beide voertuigen namen de afrit maar de bestuurster van het achterste voertuig merkte te laat op dat de voorste remde. Een aanrijding met flinke schade volgde.

Een ambulance en de politie zijn met spoed ter plaatse gekomen ter hulpverlening aan de betrokkenen. Na controle in de ambulance bleek niemand gewond geraakt. Rijkswaterstaat en de politie hebben de afrit volledig afgesloten voor verkeer.

Beide voertuigen raakten flink beschadigd door de klap en moeten worden afgesleept.

Foto’s: 112Stellingwerf.nl

Reacties

reacties