Bestuurder crasht met auto en slaat op de vlucht

Geplaatst op 10 september 2023, om 15:02 uur

BRONNEGER – Op zondagmiddag rond 13.40 uur raakte een auto op de Stobbenweg bij Bronneger van de weg en vloog uit de bocht.

De bestuurder van de auto, die op eigen kracht uit het voertuig kon komen, weigerde de hulp van omstanders en sloeg op de vlucht. Hij vluchtte naar de Vaalakkersweg, een zandpad. Daar ging hij in het gras liggen, waar wandelaars zich over hem ontfermden.

Intussen waren de politie en de brandweer van Borger al opgeroepen. De politie wist de voortvluchtige ter plaatse aan te houden vanwege het rijden onder invloed van alcohol of drugs. De verdachte werd vervolgens meegenomen naar het politiebureau in Exloo voor verder onderzoek.

De brandweer van Borger zorgde ervoor dat de auto veilig werd gesteld door de accuklemmen los te koppelen. Berger Keizer uit Stadskanaal heeft vervolgens de BMW uit de droge greppel getakeld en weggevoerd.

Foto’s: Persbureau Drenthe


Reacties

reacties