Ravage op weg na botsing tussen twee personenauto’s

Geplaatst op 28 augustus 2023, om 10:01 uur

GRONINGEN – Bij een verkeersongeval op de Paterswoldseweg zijn op zondagavond twee auto’s aanzienlijk beschadigd geraakt.

Volgens een fotograaf ter plaatse vond het incident plaats rond 21.20 uur bij de kruising met de Muntinglaan. Het ongeval vond plaats onder een viaduct. Eén van de auto’s bevond zich op de middengeleider, terwijl de andere auto tot stilstand kwam tegen hekken. Een verkeerspaal is omver gevallen en er liggen glas en persoonlijke bezittingen op de straat. De ene auto heeft schade aan de bestuurderskant, terwijl de andere auto beschadigd is aan de voorkant. Het is niet duidelijk hoe het ongeluk heeft plaatsgevonden.

Twee personen zijn door ambulancepersoneel gecontroleerd. Volgens omstanders zijn de inzittenden van de andere auto rennend gevlucht in de richting van de Laan van de Vrede. De politie is ter plaatse begonnen met een onderzoek. Een bergingsbedrijf heeft de betrokken voertuigen weggehaald. In eerste instantie was de weg volledig afgesloten, maar nadat de rijbanen schoongemaakt waren, kon het autoverkeer rond 23.20 uur weer worden hervat.

Foto’s: Rick ten Cate

 

Reacties

reacties