Na verhuizing komt zonneschijn; tijd om jouw nieuwe huis in te richten!

Geplaatst op 3 augustus 2023, om 01:33 uur

Heb je net getekend voor een nieuw huis en heb je geen idee waar te beginnen met het inrichten van je huis, of wil je het interieur van jouw gemeubileerde huurhuis eigenlijk gewoon een lichte opfrisser geven, zodat je jouw huis wat meer ‘eigen’ kan maken? Geen zorgen; we nemen je graag mee door drie verschillende interieurstijlen waardoor jij inspiratie kan opdoen voor het opknappen van jouw (nieuwe) stulpje! Laat je inspireren en ontdek hoe verschillende stijlen jouw huis kunnen doen opleven!

Bohemian chique; wereldse vrijheid
Klaar om te durven dromen en grenzen te verleggen? Dan is bohemian chic de perfecte interieurstijl voor je! In deze stijl worden patronen, texturen en culturele invloeden met elkaar gemixt tot een heerlijke mengelmoes. Hierbij kan je denken aan een kleurrijk palet, met een lekkere comfortabele hoekbanken, een exotische tafellamp en mooi bijpassende wanddecoraties. Wil je met jouw interieurstijl all around the world uitstralen, bekijk dan of je een wand kan kiezen om jouw mooiste souvenirs en foto’s op te hangen. Wanneer je hier dan nog eens een exotische hanglamp bij in de buurt plaatst, kan je jouw muur ontzettend mooi verlichten!

Scandinavisch; eenvoudig mooi
Een interieurstijl die hip, hot and happening is op het moment van schrijven, is Scandinavisch. Bij het Scandinavisch draait het om minimalisme en eenvoud; bij deze stijl komt een kleurenpalet van wit, grijs en natuurlijke tinten kijken. Deze kleuren worden vaak gecombineerd met strakke lijnen en functionaliteit. Zo kan je de woonkamer bijvoorbeeld inrichten met een lichte bank en omringen door tijdloze meubels van licht hout en minimalistische schilderijen en planten. Bij een Scandinavische inrichting gaat het om kalmte en rust, terwijl er tegelijkertijd een vleugje harmonie en gezelligheid door je woonkamer rolt!

Industrieel; tijdloos
Ga terug in de tijd met een industriële, en misschien zelfs vintage stijl! Bij deze interieurstijl komen nostalgie en ambacht samen, waar je je al snel in een ruw paleisje bevindt. Bij deze stijl kan je denken aan bakstenen, ruw hout en verweerd materiaal. Kies bijvoorbeeld een lederen bank, met vintage robuuste meubels. Een industriële look brengt warmte en een strakke woonkamer met zich mee, en daarbij is het financieel erg voordelig; je kan gewoon shoppen bij de kringloop voor jouw ideale interieur!

Tip: weet je niet zeker welke stijl het best bij jou, of bij jouw woonkamer of hele huis past? Kijk eens of je een interieuradviseur kan inschakelen; zo kom je samen al snel tot jouw perfecte stulpje!

Reacties

reacties