Binnen enkele minuten twee nachtelijke autobranden

Geplaatst op 14 augustus 2023, om 10:26 uur

EMMEN – Op de parkeerplaats van de Lidl supermarkt aan de Noordbargerstraat werd de eerste melding van een autobrand ontvangen, om 00.55 uur. Bij aankomst van de brandweer was de auto al volledig in brand en konden ze alleen zorgen dat de brand gecontroleerd uitbrandde.

Slechts zeven minuten later, terwijl de brandweer nog bezig was met het blussen van de autobrand aan de Noordbargerstraat, kwam er een tweede melding van een autobrand in Emmen binnen bij de meldkamer. Deze keer stonden de vlammen uit een camperbus die geparkeerd stond aan het Meerveld.

De brandweer slaagde erin beide branden te blussen, maar helaas werden beide voertuigen volledig verwoest. De politie zal onderzoek moeten doen om vast te stellen of er sprake is geweest van brandstichting. Buurtbewoners aan het Meerveld boden echter al hulp door camerabeelden te delen waarop te zien is dat mensen rond het tijdstip van de brand bij het busje wegrenden.

Foto’s: Persbureau Drenthe


Reacties

reacties