Auto rijdt tegen boom, man en kind gewond

Geplaatst op 30 augustus 2023, om 12:22 uur

ASSEN – In de nacht van dinsdag op woensdag heeft er op de Rolderhoofdweg in Assen een auto een aanrijding gehad met een boom. Bij dit incident raakten twee personen gewond, namelijk de bestuurder, een 38-jarige man, en een kind dat zich op de achterbank bevond. De derde persoon in de auto, een 35-jarige vrouw, raakte in paniek maar liep geen verwondingen op.

Het ongeval vond plaats rond 00.30 uur. Na het incident werden meerdere ambulances en een traumahelikopter ter plaatse gestuurd. Bovendien is één persoon op de locatie van het ongeval aangehouden. Vanwege het ongeval moest de Rolderhoofdweg gedurende enige tijd in de nacht worden afgesloten. Op dit moment is nog niet duidelijk hoe het ongeluk heeft kunnen plaatsvinden.

De betrokken auto, een Mercedes 550 D, had een kenteken uit Oekraïne. Het is echter niet bevestigd of de inzittenden daadwerkelijk afkomstig waren uit dat land. De politie doet momenteel onderzoek naar het incident.

Foto’s: Persbureau Drenthe

Reacties

reacties