Auto belandt in greppel

Geplaatst op 1 augustus 2023, om 09:06 uur

NOORDWOLDE – Een automobiliste is maandagmiddag met haar auto in een greppel terecht gekomen.

Het ongeval gebeurde rond kwart over een op de N353 Oldeberkoperweg. De automobiliste reed met haar auto richting Noordwolde waar ze in de bocht net voor Noordwolde de controle over het stuur verloor en in de greppel tot stilstand kwam. In eerste instantie werden de brandweer en politie beide opgeroepen om met spoed ter plaatse te komen. Echter na enkele minuten was de politie ter plaatse en bleek inzet van de brandweer niet meer nodig.

Hoe het ongeval exact heeft kunnen gebeuren, is niet bekend. Vermoedelijk heeft de regen hierin een rol gespeeld. De bestuurster raakte niet gewond bij het ongeval. Het voertuig is uit de sloot gehaald

Foto’s: 112Stellingwerf

 

Reacties

reacties