Vrouw mist bocht en rijdt tegen boom

Geplaatst op 8 juli 2023, om 10:03 uur

JONKERSLAN – De hulpdiensten zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag uitgerukt voor een mogelijk ongeluk aan de Langwyk.

Een automobilist(e) reed met zijn/haar voertuig over de Langewyk als de bestuurder(ster) plots ontzettend hard remt. Het leek erop dat de bocht is gemist. Strepen van de banden gingen rechtdoor de berm in en stopten bij een boom.

De hulpdiensten werden gebeld en een ambulance, de brandweer van Nieuwehorne en meerdere politie eenheden zijn ter plaatse gekomen. Echter bleek er bij aankomst geen auto en geen bestuurder meer aanwezig te zijn. Na een onderzoek op de locatie troffen de hulpdiensten ook geen voertuig aan.

De politie heeft laten weten dat de auto bij aankomst van de hulpdiensten al door omstanders was weggesleept. Of er iemand gewond is geraakt is onbekend.

Foto’s: btb fotografie
Reacties

reacties